Liefde voor het vak!

Eind jaren 80 zijn we thuis, in de Potterstraat te Sint-Pauwels,  begonnen met bier te brouwen. Deze bieren werden met minstens eveneveel passie gedegusteerd als gebrouwen. Stap voor stap en met veel passie en kennis ontwikkelden we de volgende jaren onze recepten die uitmonden in onze vlaggeschepen Sinpalsken Blond en Donker.  Sinds 1996 zijn deze commercieel beschikbaar.  Onze passie en kennis zijn alleen maar gegroeid doorheen de jaren. We zijn dan ook trotse brouwers !!

Doorheen de jaren ontwikkelden we ook ons concept van bier op maat.  Meer informatie kan je vinden op deze website.

Onze kernwaarden zijn : Passie, Kennis, duurzaamheid, lokale verankering en sociale verbinding.

Passie en kennis :  we zijn  al meer dan 30 jaar actief in het brouwersvak !

Duurzaamheid : We zijn er van overtuigd dat we spaarzaam moeten omgaan met onze planeet, daarom gebruiken we lokale grondstoffen en al onze verpakkingen zijn retourverpakkingen.

Lokale verankering : Alhoewel ons bier overval wordt gedronken, hebben we onze sterkste verankering in het ruime waasland.  Ons bier is hier heel vaak te krijgen in de meeste drankencentrales.

Sociale verbinding :  Bier drinken is een sociaal gegeven, we vinden het belangrijk, Familie De Cock, is altijd al gekend als sociaal betrokken en geengageerd. Dit willen we ook uitdragen door onze bieren samen met anderen te degusteren willen we de sociale verbinding versterken.

100% origineel

Het is geen etiketbier dat onder andere namen verkocht wordt.